Gdy dodasz już kilka linków, zapewne będziesz chciał zmienić ich kolejność lub tymczasowo ukryć jeden z nich bez utraty jego ustawień. Wszystko to odbywa się na stronie Moje Linki.
Zmiana kolejności linków
Na stronie Moje Linki kliknij i przeciągnij dowolny link w górę lub w dół. Kolejność tam widoczna to dokładnie ta, w jakiej odwiedzający widzą je na Twoim publicznym profilu — umieść najważniejszy link na pierwszym miejscu.
Wyłączanie linku
Wyłącz link, aby ukryć go na profilu bez usuwania. Jest to przydatne przy promocjach sezonowych, wyprzedanych produktach lub czymkolwiek, co planujesz przywrócić później — wszystkie ustawienia linku (tytuł, ikona, animacja) są zachowane, gdy jest wyłączony.
Planowanie automatycznego wyłączenia linku
Zamiast pamiętać o ręcznym wyłączeniu linku, ustaw datę i godzinę, o której ma się automatycznie dezaktywować — przydatne w przypadku ofert czasowych lub linków do wydarzeń, które powinny zniknąć po jego zakończeniu.
Usuwanie linku
Jeśli link nie jest Ci już w ogóle potrzebny, usuń go na stronie Moje Linki. Jest to nieodwracalne — jeśli chcesz go tylko tymczasowo ukryć, zamiast tego wyłącz go.